Tidig väckning, flygplatser och jobb....

Steg upp vid 7 idag. Daniel skulle med flyget klockan 8:40 till Malmö. Var på flygplatsen vid 8.
Kom hem och kollade lite på serier, gjorde två designer på visitkort till Söderhamns Friskola. Ska skicka iväg designerna i morgon på förmiddagen.

På måndag har jag min näst sista skoldag på dethär programmet, skönt. Sedan är det examensarbetet som gäller och en sista skoldag den 2 juni när det ska presenteras och sen är det slut!

Sitter på jobbet nu, jobbar till 20:30. är trött redan nu. Ska bli skönt att sova i kväll. Blir ju en timme kortare natt i natt. Blir ju sommartid i morgon.

Köpte en skruvdragare idag så att jag ska få ihop drivbänken och kunna börja odla en massa. Funderade på potatis och sallad i alla fall. kanske rädisor [kanske inte skrivs så?] och morötter. Gräslök och dill blir det väl också. Få se. Måste hitta lådor att odla i också. :D

Förresten, kolla in denhär: http://www.youtube.com/watch?v=cEVuUql_yBA


Ikea, kakor och Kent

Var på Ikea i går, var härligt, kul att för engångs skull kuna handla det man verkligen behöver. Förutom mattan och sängborden blev det även en kastrull, skydd för golvet, lampor, skålar och annat krims krams. Blev minibyrån med 5 lådor inte den med 9.

I torsdags var det konsert också. Var jätte häftigt. Kent var jätte bra och förutom all bra musik så var det en härlig ljusshow.

Hittade just receptet till en kaka som Daniels mamma hade med sig i torsdags, var smaskens. Tror jag ska baka en egen i morgon.

Här är receptet

Björnakaka

Ingredienser

2 ägg
2 kaffekoppar socker
1 kaffekopp ljummen mjölk
2 kaffekoppar mjöl
1 msk kanel
2 msk bakpulver

Fyllning:
1 äggula
florsocker
vaniljsocker


Gör så här

Vispa ägg och socker fluffigt. Tillsätt ljummen mjölk. Blanda samman mjöl bakpulver och kanel. Vispa i mjölblandningen med socker och ägg blandningen. Häll smeten i en sockerkaksform och grädda i 200 grader ca 30 min. Gör fyllningen. Ta en äggula och rör i florsocker till en lagom kräm. Smaka av med vaniljsocker. Låt kakan kallna och dela den på mitten. Bred krämen emellan. Vill du ha mer kräm så gör på två äggulor istället för en.

Lycka till!


Kent

Ska på KENT konserten i Övik i kväll. Ska bli kul.

I morgon bär det av till ikea. Ännu roligare. Gjorde klart lite skolgrejer som hängt efter så det är fixat.

Ha det bra.

RSS 2.0