Snöstorm

Vaknade tidigt idag, precis som i går och i förrgår. Suck.... 8:32 klev jag ur sängen, orkade inte ligga kvar. Tittade ut en sväng, men det snöade och stormade så mycket att ajg snabbt drog ner gardinen igen. Kodade lite på webbsidan och frågade efter tips av läraren tyvärr var det inte så enkelt som jag trodde. :/.  Gjorde en kopp varm choklad till mig och en till Daniel. Han hade ont i huvudet när han vaknade.
Sedan "slöade" jag och surfade runt efter billiga och bra dammsugare, tills jag skulle till jobbet. Vi (Daniel och jag) åkte tidigare och köpte middag på stan idag. Jag åt min klassiska skinkmacka på SUBWAY och Daniel åt nån stor baconburgare på MAX. Gott gott. Var helt okej kväll på jobbet, gick ganska fort fast jag hade helveteskunder. Måst man bete sig som en idiot bara för att man haft problem länge? Jag menar, om du beter dig som folk och ber snällt är väl chansen större att du får som du vill eller personen du talar med lyssnar på dig. De som skriker i mitt öra är inte jag snäll mot.
Sen vi kom hem har jag också sprungit runt och lekt support, Daniel ska ha en excellabb i morgon och den har jag hjälpt honom med, om han bar kunde lyssna utan att avbryta och kanske ha en liten vilja att förstå vad uppgiften går ut på så är det lättare att förklara. Nå han får väl vara lärare åt de andra på klassen i morgon.
Sen har jag hjälpt Conny och Therese med koden på hemside labben.
Ska göra plus delen på labben i morgon. Så ska ajg skriva en snabb rapport och lämna in så e de över.
I morgon ska jag äta middag med katta också. tortillas. ska bli gott.

Nu blir det väl sova strax.......hoppas jag.

Stäng ner datorn nu Daniel!

Mitt i veckan.

Har gått bra att jobba med första labben tills jag kom till uppgift tre. Den var ju omöjlig att förstå. :) Vet inte riktigt hur han vill att rutorna ska placeras. suck. gick bra med 3.1, men sen skulle det en ruta till i 3.2 och då gick det inte att ha 3.1 som jag tänkte. Nå ska iväg och på handledning om en timme ungefär. Måste spara ner sidan på usb först.

Oj nu kom posten, fick mitt löne besked. Blev lite mer än jag trodde. Tur det. Nästa månad blir jag av med alla mina skulder, hyra till Therese och dator till Daniel.

Snart kommer Daniel hem också. Har haft matte, stackarn.

På fredag ska jag äta tacos/tortillas med Katta, ska bli kul att träffa henne. Var mycket länge sedan dess.

Nåja, får väl lägga till mera när jag kommer till skolan och kan berätta hur läraren tänkte.

Hörs!

MÅNDAG - första dagen

Första inlägget i bloggen. Ska se om jag äntligen skulle lyckas blogga ofta. Har försökt tidigare men tröttnar ganska snabbt.
Jag heter då Christina och bor i Umeå. Kommer ursprungligen från Finland (Vanda strax utanför Helsingfors) har bott i Sverige nu i 2½ år. Studerar till medieproducent på Umeå Universitet. Går sista året och borde snart hitta ett jobb innom media. Jobbar annars deltid på Bredbandsbolaget så det finns ju alltid en reservplan.
Just nu delar jag lägenhet med min älskade Daniel och två av mina klasskamrater. Men ska snart flytta till en 2:a på 60,7 kvm tillsamamns med Daniel. Bara 19 dagar dit. Skulle egentligen varit redan 1 februari men då ska daniel på konsert till Stockholm så hinner vi inte. :( Därför blir det först den 9 februari. Daniels föräldrar kommer hit och hjälper oss då med flytten. Har kostaterat att vi nog har lite grejer ändå. :D

image3

Så ser lägenheten ut.

Började en ny kurs idag. Webbutveckling. Blir mycket html kodande på egen tid, känns bra att inte behöva rusa till skolan för att göra något. kommer iofs att få gå dit och visa resultatet av labbarna en gång i veckan. Efter denhär kursen är det Multimedia som gäller sedan är det bara examensjobbet kvar. Tungt att tänka så. Har ett färdigt fixat men jag har ett annat på gång också. Ska försöka få ett via Bredbandsbolaget vet några medialösningar de skulle behöva hjälp med.

Nu ska jag hitta nåt att äta, blir hungrig av att stiga upp så tidigt. Sen är det väl dags att börja med labbarna. Ska kanske åka med Conny och Therese (klasskamraterna jag bor med) till Maxi och handla.


RSS 2.0