Snöstorm

Vaknade tidigt idag, precis som i går och i förrgår. Suck.... 8:32 klev jag ur sängen, orkade inte ligga kvar. Tittade ut en sväng, men det snöade och stormade så mycket att ajg snabbt drog ner gardinen igen. Kodade lite på webbsidan och frågade efter tips av läraren tyvärr var det inte så enkelt som jag trodde. :/.  Gjorde en kopp varm choklad till mig och en till Daniel. Han hade ont i huvudet när han vaknade.
Sedan "slöade" jag och surfade runt efter billiga och bra dammsugare, tills jag skulle till jobbet. Vi (Daniel och jag) åkte tidigare och köpte middag på stan idag. Jag åt min klassiska skinkmacka på SUBWAY och Daniel åt nån stor baconburgare på MAX. Gott gott. Var helt okej kväll på jobbet, gick ganska fort fast jag hade helveteskunder. Måst man bete sig som en idiot bara för att man haft problem länge? Jag menar, om du beter dig som folk och ber snällt är väl chansen större att du får som du vill eller personen du talar med lyssnar på dig. De som skriker i mitt öra är inte jag snäll mot.
Sen vi kom hem har jag också sprungit runt och lekt support, Daniel ska ha en excellabb i morgon och den har jag hjälpt honom med, om han bar kunde lyssna utan att avbryta och kanske ha en liten vilja att förstå vad uppgiften går ut på så är det lättare att förklara. Nå han får väl vara lärare åt de andra på klassen i morgon.
Sen har jag hjälpt Conny och Therese med koden på hemside labben.
Ska göra plus delen på labben i morgon. Så ska ajg skriva en snabb rapport och lämna in så e de över.
I morgon ska jag äta middag med katta också. tortillas. ska bli gott.

Nu blir det väl sova strax.......hoppas jag.

Stäng ner datorn nu Daniel!